KÄRRINGRÅD

De du inte läser i Allers veckotidning. Inget ont om de, ty de är väldigt kreativa och många borde skriva C-uppsats om hur de forskat fram det som funkar bäst i utplånandet av myror (eller mævvr som det kallas i Modum, Norge) eller hur man behåller en sund kulör på sin disktrasa. De håller nästan samma klass som "vitsarna" som är lika delar facepalm, urusla ordvitsar och tokroliga anokdoter om barn som inte kan språket. Kids say the darnest things. Morsomt..
 
Till tipsen:
 
Motion i början av säsongen: Ponera att du är i ett stadie av betydande självförakt och bestämmer dig för att ta dagens första löprunda. Hatet mor din egna lekamen kommer med stor sannolikhet inte att minska av detta initiativ. Trix: du går i valfri hurtighetsgrad uppför en ganska lång backe. När du blir sliten låtsas du kolla något på telefonen, låtsas prata i den till exempel (detta för att visa för alla andra som också har de förnedrande kondombyxorna på sig att du inte är otränad, utan att sker något otroligt viktigt på telefonen), tills du fått tillbaka flåset. Nu kommer det essentiella: du vänder dig om och springer nedför. Det är lättare, går fortare och är roligare. Sjukt bra.
 
Spar- och miljötips: Se tidigare inlägg.
 
Singelmat för den icke-diskvillige: tänk på hur lång tid det tar för olika grejer du har hemma att koka klart till spänstig konsistens, och lägg de sedan i en gryta med kokande vatten i fallande ordning från den som tar längst tid. Det är färdigt när den sista ingredienten är färdig. Serveras ur kastrull och du kan med fördel hålla för näsan. Extra tips: för att slippa lorta ner en skärbräda kan mycket mat klippas med sax till mer eller mindre önskad storlek. 
 
Det var det för nu. Hej.
 
 

Kommentera här: