NONSENS

När jag tröttnat på wikipedia läser jag nissepedia. Inspirerande och lustigt och gör att jag verkar glad här i receptionen.
 
Slumpar artiklar och finner:
 

Benny Bus är en träskpunkare från Avesta i dalarnas län. Han tycker om att dricka mäsk och vara arbetslös. Det är oklart vad Benny gör idag

Senaste nytt: Benny har flyttat till Skåne och äger en stormhatt.

 

http://www.nissepedia.com/index.php/Benny_Bus

 

Jag trodde att han var från Älvnäs eller någon annan perifer del av Hedemora kommun, då vi brukade åka skolskjuts med panorama-Snaha.

 

Normal dip

Från Nissepedia
 

Anagram för palindrom

http://www.nissepedia.com/index.php/Normal_dip

 

Skagen

Från Nissepedia
 

Skagen kallas det område i norra Danmark där ljuset är så fantastiskt att konstnärer från hela norra Danmark vallfärdar dit på dagarna för att måla av det. På kvällarna vallfärdar dom hem igen för det är som bekant ganska kallt vid havet. I ärlighetens namn är det sällan någon som orkar måla så mycket eftersom fantastiskt ljus även inbjuder till att ha picnic på en filt och lyssna på Dark side of the moon. Många konstnärer började ta med sig burkar med majonäs i stället för målarfärg, som de på förvirrat konstnärsmanér glömde skruva tillbaka locket på efter avslutad picnic. Insekter kröp ned i burkarna och fastnade i majonäsen och det var så skagenröra uppfanns.

http://www.nissepedia.com/index.php/Skagen

 

 

Äh! Ni kan ju slumpa själva

Kommentera här: