ORKAR INTE TUGGA

tar en banan.

Laban Seigmenn
"4 friske fruktsmaker. Bringbær, julebrus, ananas & eple" Norrmännen tror att läsk är en frukt (där spenderade/slösade jag bort 8 minuter på att hitta ett æ att copy&paste'a. Who's the fool now?)
æ
æ


http://www.vadihelveteskajaglagatillmiddag.nu/

blev tillfrågad om det var jag som är ansvarig. Det är jag alltså inte.

Idag ska jag till grannen och få mat och se på snöbollskrig på tv. Alltså har jag sminkat mig. Yeey

"Kan man redde en by med snøballkrig? Ildsjelen Anita drømmer om å skape ny optimisme i Vardø."

http://www.nrk.no/nett-tv/prosjekt/1990/
som att springa med tjurarna i Pamplona. Fast i Hofors

Jag vaknade flera gånger inatt av att ha en sång på hjärnan. Det var jobbigt.
Korta meningar. Överbruk av alltså. är kanske inte inspirerad till att skriva. Jag ber om ursäkt för detta inlägg

UTAN INBÖRDES ORDNING

Nummer ett: Jag glömde en sån post som jag skrev på telefonen i julas. Den är ju glad och lyder som följer:

Dagden efter annandagen.
Annandag kul!! Jag har haft roligt, skoj, arti, göyalt och kul. Jag har druckit öl och dansat och varit idiot. Min pojkväns vänner är bra folk och ett gott substitut när det är så långt till mina.
Julafton var harmonisk och trevlig och jag behövde inte göra ett dugg.

Kanske det är elakt att kalla dem vänners vänner men men. Jag bytte lampan mot hörlurar som var mycket dyrare och det beror på att jag är en hemsk person. Då och då. De är mycket trevliga.

Nummer två: Om fylledebut i egen by, eller ja i K-town iaf.

PRNLL bjuder på italiensk skumpa, dans, skrubb och näsblod. Näsblodet var inte meningen men råkade hoppa in i en näsa under musikens och alkoholen inflytande. Blod utflytande. Stackars karl. Fin tvåårsdag. Grattis.
Rallar'n Pub. Jag och Jompa sänkte medelåldern rejält på detta hak där man tydligen skäller på bartendern och medtager eget munspel. Luktade väldigt brunt och hade blinklampor och virkade dukar. Och grogghaggor.
Jag hade sett så fram emot att gå på Seaman's Club och allt det måste ha inneburit (Tänker mig kortspel, smygprostitution och folk som dricker sprit med sameluvor på sig). Men det blev disco. Integrera sig med de lokala artonåringarna på Ritz. Putting on the Fritz! Betyder uppenbarligen att beställa röd Bacardi Breezer med smak av kemiskt framställd vattenmelon, kolla på tjockisar, bootydansa till Sean Paul och observera DJ i en ålder mellan 20 och 50 som spelade Barbara Streisand-låten och måste ha filosoferat för sig själv att dän va bra dän så den landade påskivspelaren en gång till. Blev bjuden på en drink och gick tillbaka till hotellet och kastade upp. Röd rusbrus och rödbetspuré. All publicity is good publicity eller hur var det där?

Nummer tre: Slogans.

Statens strålevern. De behöver visst en slogan, ett motto, en devis, ett slagord. Ett mantra. Motivation. Meningen med livet. Jag känner mitt kall att axla den manteln. Jag ska hjälpa.
Strålevernet - I'm loving it.
- för att du är värd det.
- om katten själv får välja.
- med rötterna i framtiden.
- mer tid
- have it your way.
- din allierade mot bakgrundsstrålning
- eterns poliser
- snille och smak
- på gränsen till det ofattbara
Statens strålevern gör det goda godare
Who you gonna call? - Strålevernet
Thank God It's Strålevernet


Nummer treochenhalv: Första bilden jag tog på Johannes på den tiden det begav sig. DaeWoo, keps och varm jacka. Ett kap

Nummer fyra: iPodrape.
Vem har lagt in Usher feat. Ludakris på min iPod. Det gör shuffle till rysk roulette.

SKRIVET FÖRUT, UPPLADDAT NU

Den tredje januari. (sömnlös och hormonell)
Om enånhalv timme ska vi upp och till flygplatsen för att åka hem. Det är inte så kul. Tromsö var kul och kul och kul så jag nästan kände mig vemodig för jag vet att jag inte bor på en plats som är rolig. Försöker se saker att se fram emot men vill mest av allt ha en vardag som jag trivs med. Hade ju tänkt resa till Kambodja för att att det är sånt som jag Spart ihop pengar till men det vet jag inte om jag törs. Därför så måste jag ju göra det, annars blir jag säkert bitter. Har kommit på att jag borde studera också för det är ju dumt att inte göra det när st trots allt är gratis. Men jag vet inte vad. Och går det ihop med att vara tillsammans med Johannes?
Jag vill ha ett spännande liv med resor och leva av något jag känner mig nöjd med. Det är kanske där skon klämmer? Att aldrig vara nöjd? Men jag bor ju i helvetet? Eller är det det att jag inte vågar nånting? Bortsett från att flytta till helvetet då... Gjorde jag det för att plåga mig ännu mer? Är jag bara martyr nu? Kan han inte bara göra som jag vill och hålla det han lovat?

Hänger mig åt lättlästa böcker. Kan inte bestämma mig för om det är slask för hjärnan och förkastligt eller om det är ok eller om det är slask för hjärnan jag behöver för att inte tänka på allt som jag nu tänker på och inte kommer så långt med.

Jag vill ha sällskap där uppe. Nån som förstår... (classified)... Har lust att prata med mina egna vänner men det är inte så lätt över telefonen. Vill att någon ska säga till mig att jag kan men vill helst klara mig utan bekräftelse vilket just har gått upp för mig att jag levt på. Är det dålig självkänsla det är? Eller är det bara förvirring och missbruk av frågetecken? ? Kan någon svara? Vad är mitt problem? Svårt att lösa något när man inte vet vad som är fel. Punkt.

Som sagt: sömnlös och hormonell. Det var inte min intention att detta skulle bli ett blogginlägg, men om nån har tips på vad jag ska göra så är de välkomna. Något sådant.