SPÄNNING & FÖRVÄNTAN

Nu är det bara några timmar kvar tills vår nya krabat kommer. Jag städade, dammsög och torkade golven. Köket var sparkling och jag möblerade om så att det skulle passa vår lilla, när det plötsligen uppenbarades för mig: bänkarna i köket... Ser de inte lite torra ut? Jo, visst gör de det. Den där snorgöna väggen i hallen... Är den verkligen det bästa som kan möta blicken när man utan förvarning om ögonchock öppnar ytterdörren och försiktigt plirar in?

JA
&
NEJ

Ergo, köksartiklar byter plats. Fram med linolja.

Alltså, hatthyllan skruvas ner och fram med färghinkar, min bästa vän maskeringstejpen och pensel.

Vilket leder till
att jag måste städa
Igen

Crap

Snart kommer de. Kommer jag att ha ett välkomnande hem åt de små? Jag vill ju inte gärna att de ska hitta en sladd på golvet att tugga på eller trilla från balkongräcket.

Vad var det som ska komma nu igen?

&

Hinner jag spika upp golvlister innan?

IT'S NICE TO BE NICE

Kanske det ena nyårslöftet avklaras. Jag har varit snäll.

Jag tänker att det kan vara Tb&K's fel

Jag har uppsökt en Nolla (blivande universitetsstudent) och bjudit in henne att bo här, i lägenheten med mig och LindaClarice. Jag minns hur jobbigt det var att inte veta var man ska ta vägen, så nu väntar vi tillökning. Undrar om hon liknar mig eller min nuvarande sambo mest... Så får det bli nu när min särbo är pälsdjursallergiker. Familjen växer och växer och imorgon kommer båda samboerna hit och spänning och förväntan råder.

En sista afton i ensamhet efter att JoJo avlöstes av Backmans och tårtan tog slut. Cirkeln var slut(en). En banan mötte också sin unge överman och bötade med sitt liv.

Jag har nästan bytt en kissblöja.

Några kilometer utanför Katrineholm plockade jag upp en liftare. Jag! Inte likt mig - för snällt, och jag ångrade mig fort.

Min mamma har alltid sagt att man ska vara snäll. Hon är snäll. Det är snällt att vara snäll.

17:56

Rossini, morgonrock och flingor. Eftermiddag är det nya morgon